Alfa MITO mi się nie podoba dlatego nie brałem jej pod uwagę a poza tym jest za nowa czyli droga a jak wiemy Alfy strasznie tracą na wartości dlatego rozglądam się za jakimś pięciolatkiem.
To autko ma być kompromisem tzn. musi się podobać mnie i żonie, wiadomo wspólna kasa. Musi być mało spotykane na drodze i niekoniecznie mieć 300 koni pod maską. Nie kupuję auta typowo do wyszumienia się bo mnie po prostu na to nie stać. Nie ukrywam, że chciałem coś innego a nie typowego sedana nawet jeśli to miało by być Mitsubishi EVO czy Subaru STi tak z ciekawości żeby zobaczyć jak to jest pobujać się autem klasy (nie wiem jak to nazwać) GT czy COUPE.
Cabrio odpada bo ni mam na razie garażu
Gdyby Mazda rx8 miała zwykły motor to bym brał ją ale nie ma więc...
Na placu boju pozastały więc tylko ALFA GT i NISSAN 350Z.
Co kupię? Pewnie w ostatecznym rozrachunku ważnym elementem będzie cena zakupu (co nie znaczy, że kupię szrota byle taniej bo tego bym nie chciał).
W każdym razie jeśli kupię coś z tych dwóch autek to dam znać jak się sprawują.
Pozdro!
To autko ma być kompromisem tzn. musi się podobać mnie i żonie, wiadomo wspólna kasa. Musi być mało spotykane na drodze i niekoniecznie mieć 300 koni pod maską. Nie kupuję auta typowo do wyszumienia się bo mnie po prostu na to nie stać. Nie ukrywam, że chciałem coś innego a nie typowego sedana nawet jeśli to miało by być Mitsubishi EVO czy Subaru STi tak z ciekawości żeby zobaczyć jak to jest pobujać się autem klasy (nie wiem jak to nazwać) GT czy COUPE.
Cabrio odpada bo ni mam na razie garażu

Gdyby Mazda rx8 miała zwykły motor to bym brał ją ale nie ma więc...
Na placu boju pozastały więc tylko ALFA GT i NISSAN 350Z.
Co kupię? Pewnie w ostatecznym rozrachunku ważnym elementem będzie cena zakupu (co nie znaczy, że kupię szrota byle taniej bo tego bym nie chciał).
W każdym razie jeśli kupię coś z tych dwóch autek to dam znać jak się sprawują.
Pozdro!
Komentarz